Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GATFE B AL ASCENSO MERCEDES (1583472) - Ariquitaun F.C. (120083) » 422800613: T39/R2

Copa 422800613 Información oficial sobre el partido 422800613 en Hattrick

30.01.2013 12:15:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 2

sa roketa Alineación oficial del equipo 'sa roketa' en el partido 2 - 5 Ariquitaun F.C. Alineación oficial del equipo 'Ariquitaun F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
sa roketa Alineación oficial del equipo 'sa roketa' en el partido 0 - 9 Ariquitaun F.C. Alineación oficial del equipo 'Ariquitaun F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sa roketa

Goles Goles

  • 113 Minuto 6 (Gol por la derecha): Al minut 6, roketa aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan David Herrasti va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 112 Minuto 70 (Gol por la izquierda): roketa equilibrava la balança al minut 70. En Arkadz' Sypchuk, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arkadz' Sypchuk de roketa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Ramon Sauleda de roketa va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jens Stensson de roketa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Ariquitaun F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Paweł Piekielniak va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): Ariquitaun agafava avantatge al minut 21 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Mohamed Foga amb mestria.
  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Ariquitaun prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Mohamed Foga.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Ariquitaun per augmentar la diferència al marcador a 2 - 4 al minut 89. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Paweł Piekielniak. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Ariquitaun va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Nicanor Fonseca, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Genís Forgas va estar a punt de posar per davant a Ariquitaun amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gian Maria Fregnan va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mark Plant. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En César Díaz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Genís Forgas.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Gaël Barthélémy ocupà el lloc d'en Ramón Jordá al 79 minuts, dos minuts després que el jugador de Ariquitaun quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Aniol Ruiz Mora de Ariquitaun va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Lindolfo Soares Melo va prendre el seu rol al minut 89.