Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Voll-Damm (1585018) - barlona (490201) » 413859474: T39/J6/X

Liga 413859474 Información oficial sobre el partido 413859474 en Hattrick

02.03.2013 14:25:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 6 / X.4086 (182653)

Voll-Damm Alineación oficial del equipo 'Voll-Damm' en el partido 5 - 1 barlona Alineación oficial del equipo 'barlona' en el partido
0 - 1 Adelmo Fuentes Albar (14')
Radu Contofan (16') 1 - 1
Marcial Goenaga (21') 2 - 1
Pablo Cabanillas (40') 3 - 1
Alfredo Asín (71') 4 - 1
Marcial Goenaga (86') 5 - 1
Voll-Damm Alineación oficial del equipo 'Voll-Damm' en el partido 5 - 1 barlona Alineación oficial del equipo 'barlona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Voll-Damm Alineación oficial del equipo 'Voll-Damm' en el partido 6 - 1 barlona Alineación oficial del equipo 'barlona' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Voll-Damm

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Radu Contofan, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Voll-Damm prenia la batuta de l'encontre al minut 21, quan en Marcial Goenaga va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Voll-Damm va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Pablo Cabanillas des de dins de l'àrea.
  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Alfredo Asín de Voll-Damm va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, Voll-Damm va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Marcial Goenaga, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alberto Larios. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pau Oms.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Larios de Voll-Damm es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.

barlona

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Adelmo Fuentes Albar va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Pablo Cabanillas va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de barlona a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Enric Pitarch va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 289 Minuto 85 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Adelmo Fuentes Albar per la seva rapidesa. Al minut 85 va intentar marxar per velocitat d'en Sergio Ruiz del Arco, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Santiago Draper de barlona la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santiago Draper de barlona va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Al minut 39, Melcior Aumatell de barlona es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.