Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

harlem globbers troutoters (310759) - Perriflauticos FC (1587559) » 413850901: T39/J3/X

Liga 413850901 Información oficial sobre el partido 413850901 en Hattrick

09.02.2013 14:25:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 3 / X.3933 (182500)

harlem globbers troutoters Alineación oficial del equipo 'harlem globbers troutoters' en el partido 1 - 1 Perriflauticos FC Alineación oficial del equipo 'Perriflauticos FC' en el partido
Jorge Mellado (3') 1 - 0
1 - 1 Pedro Cerviá (58')
harlem globbers troutoters Alineación oficial del equipo 'harlem globbers troutoters' en el partido 1 - 1 Perriflauticos FC Alineación oficial del equipo 'Perriflauticos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
harlem globbers troutoters Alineación oficial del equipo 'harlem globbers troutoters' en el partido 5 - 3 Perriflauticos FC Alineación oficial del equipo 'Perriflauticos FC' en el partido
Es un cenizo 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,0 % 6,1 % 20,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

harlem globbers troutoters

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Els seguidors del troutoters contenien la respiració mentre en Jorge Mellado s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Gonzalo Zalaeta va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, Ferriol Maynat gairebé va marcar per a troutoters des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Germán Perea al minut 26 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Javier Ortiz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ferriol Maynat va estar a punt d'acabar en gol al minut 63, però el porter visitant Germán Perea va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Perriflauticos FC

Goles Goles

  • 160 Minuto 58 (Gol de falta): L'entrenador de Perriflauticos es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Pedro Cerviá era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Ignacio Meléndez Valdés sol davant la porteria al minut 30, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 205 Minuto 49 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Pablo Esnaola era fer passades de llarga distància. Al minut 49 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Ignacio Meléndez Valdés però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 262 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Perriflauticos va estar a punt d'empatar al 50 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Pedro Cerviá que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Maro Cambeiro de Perriflauticos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Feliciano Astola Madariaga.