Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LA MAMOLA CF (993752) - FC MAS-RAM (794401) » 413849364: T39/J12/X

Liga 413849364 Información oficial sobre el partido 413849364 en Hattrick

13.04.2013 14:25:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 12 / X.3905 (182472)

LA MAMOLA CF Alineación oficial del equipo 'LA MAMOLA CF' en el partido 0 - 2 FC MAS-RAM Alineación oficial del equipo 'FC MAS-RAM' en el partido
0 - 1 Miguel Banyuls (72')
0 - 2 Alejandro Gago (76')
LA MAMOLA CF Alineación oficial del equipo 'LA MAMOLA CF' en el partido 0 - 2 FC MAS-RAM Alineación oficial del equipo 'FC MAS-RAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
LA MAMOLA CF Alineación oficial del equipo 'LA MAMOLA CF' en el partido 1 - 5 FC MAS-RAM Alineación oficial del equipo 'FC MAS-RAM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LA MAMOLA CF

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): MAMOLA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alberto Cuñada en un 1 contra 1 amb el porter Hipolito Naharro, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MAMOLA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Adolfo de Lózar, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 37 de partit, quan un jugador de MAMOLA, en Juan Pumpido, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

FC MAS-RAM

Goles Goles

  • 172 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Miguel Banyuls quedar desmarcat i marcar per a MAS-RAM al minut 72. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 105 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 76, Alfredo Comunero va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Alejandro Gago, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Alfredo Comunero, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 6 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Lucas Itruburu no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Raimundo Manzanera estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de MAS-RAM va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jesús Garrido Gómez, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): MAS-RAM va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Pumpido va desviar el xut final de Sergio Uclés després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ulpiano do Carballiño que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.