Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

thebeliebersproud (312835) - R.Madrid Cordobes (1600126) » 413847268: T39/J6/X

Liga 413847268 Información oficial sobre el partido 413847268 en Hattrick

02.03.2013 14:25:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 6 / X.3868 (182435)

thebeliebersproud Alineación oficial del equipo 'thebeliebersproud' en el partido 3 - 2 R.Madrid Cordobes Alineación oficial del equipo 'R.Madrid Cordobes' en el partido
Jorge La Riba Llera (10') 1 - 0
1 - 1 Jorge Lapeña (22')
1 - 2 Filomonio Álvarez de Meda (47')
Bernartin Mugeta (57') 2 - 2
Jorge La Riba Llera (79') 3 - 2
thebeliebersproud Alineación oficial del equipo 'thebeliebersproud' en el partido 3 - 2 R.Madrid Cordobes Alineación oficial del equipo 'R.Madrid Cordobes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
thebeliebersproud Alineación oficial del equipo 'thebeliebersproud' en el partido 2 - 1 R.Madrid Cordobes Alineación oficial del equipo 'R.Madrid Cordobes' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,5 % 3,1 % 17,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

thebeliebersproud

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jorge La Riba Llera ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, thebeliebersproud es posava per davant 1 a 0.
  • 136 Minuto 57 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Enrique Despujol va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Bernartin Mugeta se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 2 - 2 al minut 57 per a thebeliebersproud.
  • 124 Minuto 79 (Gol de penalti): Al minut 79 l'àrbitre va premiar thebeliebersproud amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Jorge La Riba Llera va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jordi Ginestar! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carlos López va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Jon Andoni Oriar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de thebeliebersproud va anar a parar a la dreta de l'atac on en Carlos López, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Bernartin Mugeta per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jon Andoni Oriar va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Montes Sanz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

R.Madrid Cordobes

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 22, el R.Madrid va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jorge Lapeña, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Filomonio Álvarez de Meda va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): R.Madrid van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 54, però Nereyo Guadalfajara va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, un refús desafortunat de Iván Viñal, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ricardo Parrales no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.