Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sergiocnb fc (1334743) - Esternocleidomastoideo CF (1599119) » 413843961: T39/J5/X

Liga 413843961 Información oficial sobre el partido 413843961 en Hattrick

23.02.2013 14:25:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 5 / X.3809 (182376)

sergiocnb fc Alineación oficial del equipo 'sergiocnb fc' en el partido 1 - 0 Esternocleidomastoideo CF Alineación oficial del equipo 'Esternocleidomastoideo CF' en el partido
Sergio Veigas (81') 1 - 0
sergiocnb fc Alineación oficial del equipo 'sergiocnb fc' en el partido 1 - 0 Esternocleidomastoideo CF Alineación oficial del equipo 'Esternocleidomastoideo CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
sergiocnb fc Alineación oficial del equipo 'sergiocnb fc' en el partido 3 - 0 Esternocleidomastoideo CF Alineación oficial del equipo 'Esternocleidomastoideo CF' en el partido
Tiene mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sergiocnb fc

Goles Goles

  • 120 Minuto 81 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 81, indicava inequívocament que en Sergio Veigas va saber trobar la xarxa rival. sergiocnb desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pere Miquel Roselló va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Esternocleidomastoi. La jugada d'estratègia del sergiocnb per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Marc Blanes va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): sergiocnb va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pere Miquel Roselló va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Francisco Bar Cendón.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ramon Bonells va entorpir al marcador d'en Marc Blanes per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Umanes de sergiocnb va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Esternocleidomastoideo CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Esternocleidomastoi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Aliaga, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.