Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

L_P_A CF (435491) - prehistorico total (772529) » 413842097: T39/J2/X

Liga 413842097 Información oficial sobre el partido 413842097 en Hattrick

02.02.2013 14:25:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 2 / X.3776 (182343)

L_P_A CF Alineación oficial del equipo 'L_P_A CF' en el partido 1 - 1 prehistorico total Alineación oficial del equipo 'prehistorico total' en el partido
0 - 1 Eugenio Ibargoitia (34')
Mikael Buchheit (43') 1 - 1
L_P_A CF Alineación oficial del equipo 'L_P_A CF' en el partido 1 - 1 prehistorico total Alineación oficial del equipo 'prehistorico total' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
L_P_A CF Alineación oficial del equipo 'L_P_A CF' en el partido 1 - 3 prehistorico total Alineación oficial del equipo 'prehistorico total' en el partido
Tiene un resultado normal 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,9 % 0,6 % 89,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L_P_A CF

Goles Goles

  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els jugadors del L_P_A amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 43, deixant Mikael Buchheit en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de L_P_A va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sancho Foncillas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de L_P_A va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rafael Ramírez va sortir per sobre el travesser.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44, Mikael Buchheit arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Alberto Velayo va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

prehistorico total

Goles Goles

  • 174 Minuto 34 (Gol de penalti): Quan passaven 34 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del prehistorico. En Eugenio Ibargoitia va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Héctor Luengo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Arrizen Duñabeitia, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Héctor Luengo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eugenio Ibargoitia de prehistorico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Jesús Lumbreras, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.