Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Barcelona de Sallent (1588088) - f.c.barcelona o Messi f.c. (122147) » 413834132: T39/J12/X

Liga 413834132 Información oficial sobre el partido 413834132 en Hattrick

13.04.2013 14:25:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 12 / X.3633 (182200)

F.C Barcelona de Sallent Alineación oficial del equipo 'F.C Barcelona de Sallent' en el partido 1 - 5 f.c.barcelona o Messi f.c. Alineación oficial del equipo 'f.c.barcelona o Messi f.c.' en el partido
0 - 1 Antonio Nievas Peña (9')
Juan Luis Paynel (20') 1 - 1
1 - 2 Julio Henales (34')
1 - 3 Moisés Basoco (74')
1 - 4 Sergio Bellota (77')
1 - 5 Julio Henales (80')
F.C Barcelona de Sallent Alineación oficial del equipo 'F.C Barcelona de Sallent' en el partido 1 - 5 f.c.barcelona o Messi f.c. Alineación oficial del equipo 'f.c.barcelona o Messi f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
F.C Barcelona de Sallent Alineación oficial del equipo 'F.C Barcelona de Sallent' en el partido 0 - 7 f.c.barcelona o Messi f.c. Alineación oficial del equipo 'f.c.barcelona o Messi f.c.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Barcelona de Sallent

Goles Goles

  • 112 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Barcelona equilibrava la balança al minut 20. En Juan Luis Paynel, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Txema Jubitero ocupà el lloc d'en Anouar Friki al 31 minuts, dos minuts després que el jugador de Barcelona quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

f.c.barcelona o Messi f.c.

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Antonio Nievas Peña, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 170 Minuto 34 (Gol de falta): Al minut 34 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Julio Henales va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 74, f.c.barcelona va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Moisés Basoco.
  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip f.c.barcelona va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Sergio Bellota va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 4.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): f.c.barcelona va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 5, quan Julio Henales va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Txomin Aranaarkulanda va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Santiago Collferrer va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jaume Viñes va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carmelo Guraya de f.c.barcelona va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Manel García de f.c.barcelona va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 59 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del f.c.barcelona puguin veure en Jaume Viñes jugant de nou; ja que al minut 59 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Jesús Gorospizcar el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): f.c.barcelona va fer una substitució al minut 82. Raúl Pontes va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Castejón Ereinuzqueta.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Txomin Aranaarkulanda probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.