Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SC Villa Mallorca (771921) - linterna verde (1600246) » 413830240: T39/J5/X

Liga 413830240 Información oficial sobre el partido 413830240 en Hattrick

23.02.2013 14:25:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 5 / X.3564 (182131)

SC Villa Mallorca Alineación oficial del equipo 'SC Villa Mallorca' en el partido 4 - 0 linterna verde Alineación oficial del equipo 'linterna verde' en el partido
Pedro Urdaneta (44') 1 - 0
Jesús Medina (54') 2 - 0
Pedro Urdaneta (83') 3 - 0
Diego Manjón (85') 4 - 0
SC Villa Mallorca Alineación oficial del equipo 'SC Villa Mallorca' en el partido 4 - 0 linterna verde Alineación oficial del equipo 'linterna verde' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
SC Villa Mallorca Alineación oficial del equipo 'SC Villa Mallorca' en el partido 2 - 3 linterna verde Alineación oficial del equipo 'linterna verde' en el partido
Tiene suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,3 % 39,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC Villa Mallorca

Goles Goles

  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 44 minuts, el tirador de faltes del Mallorca va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Pedro Urdaneta, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Mallorca pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jesús Medina va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 115 Minuto 83 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 83 minuts de joc, Pedro Urdaneta, corrent com un esperitat, superà primer 余 (Yu) 儒天 (Rutian) per velocitat, i després el porter posant el 3 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 130 Minuto 85 (Gol de falta): El gol de falta de Diego Manjón sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 85 i ampliar l'avantatge de Mallorca a 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Mallorca va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Satur Peña Muñoz va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ahetz Iturraran.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Satur Peña Muñoz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jonathan Saenz Aparicio de Mallorca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Diego Manjón de Mallorca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Urdaneta.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jonathan Saenz Aparicio se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 56 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 56 de partit, quan un jugador de Mallorca, en Miguel Fontes, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 81 (Tirita): Al minut 81, Jonathan Saenz Aparicio de Mallorca es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 20 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Satur Peña Muñoz, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 306 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Pedro Urdaneta maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

linterna verde

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): linterna va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ozzy Chapple va desviar el xut final de 余 (Yu) 儒天 (Rutian) després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 42 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Luis Guedeja, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de linterna la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 253 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 88 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Antonio Pancorbo amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): linterna es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Regino Toro no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Eduardo Rubio Envite al camp.
  • 090 Minuto 43 (Tirita): Era el minut 43 quan després d'una dura entrada, el jugador Eduardo Rubio Envite de linterna s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): linterna va fer una substitució al minut 44. Ahetz Iturraran va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Mihai Hurezan.
  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Aitor Longás ocupà el lloc d'en Galdric Sirera al 44 minuts, dos minuts després que el jugador de linterna quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.