Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletic MT (488288) - Las Fieras De Montequinto (1365877) » 413825853: T39/J14/X

Liga 413825853 Información oficial sobre el partido 413825853 en Hattrick

27.04.2013 14:25:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 14 / X.3485 (182052)

Atletic MT Alineación oficial del equipo 'Atletic MT' en el partido 1 - 2 Las Fieras De Montequinto Alineación oficial del equipo 'Las Fieras De Montequinto' en el partido
Zaïm Jwilili (79') 1 - 0
1 - 1 Raúl Pico (82')
1 - 2 Raúl Pico (85')
Atletic MT Alineación oficial del equipo 'Atletic MT' en el partido 1 - 2 Las Fieras De Montequinto Alineación oficial del equipo 'Las Fieras De Montequinto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Atletic MT Alineación oficial del equipo 'Atletic MT' en el partido 6 - 1 Las Fieras De Montequinto Alineación oficial del equipo 'Las Fieras De Montequinto' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletic MT

Goles Goles

  • 119 Minuto 79 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Iñigo Onaindia sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Zaïm Jwilili que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Manu Iturbe Cano no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Zaïm Jwilili estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Atletic va estar a punt de posar-se per davant al minut 28 però Jesús Villarín va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En José Goroneta del Atletic ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antonio Celayanda! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Zaïm Jwilili va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Klaus Illich s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Las Fieras De Montequinto

Goles Goles

  • 162 Minuto 82 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 82, quan Raúl Pico va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Joan David Gilibert va anar directament als peus de Raúl Pico que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Montequinto va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 24, quan Joan David Gilibert va quedar-se sol davant el porter Salvador Trias, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Montequinto va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Salvador Trias va desviar el xut final de Pedro Salces després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Oviedo de Montequinto la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 32 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Alberto Oviedo va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.