Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paladin F.C (1417624) - Real Team C. F. (795839) » 413824513: T39/J1/X

Liga 413824513 Información oficial sobre el partido 413824513 en Hattrick

26.01.2013 14:25:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 1 / X.3462 (182029)

Paladin F.C Alineación oficial del equipo 'Paladin F.C' en el partido 2 - 1 Real Team C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Team C. F.' en el partido
0 - 1 Lope Blanco (25')
José Leandro Lera Hernández (67') 1 - 1
Xavier Artís (72') 2 - 1
Paladin F.C Alineación oficial del equipo 'Paladin F.C' en el partido 2 - 1 Real Team C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Team C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Paladin F.C Alineación oficial del equipo 'Paladin F.C' en el partido 0 - 1 Real Team C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Team C. F.' en el partido
Tiene suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,5 % 0,7 % 88,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paladin F.C

Goles Goles

  • 105 Minuto 67 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Marceliano Morales va deixar la defensa rival amb un pam de nas. José Leandro Lera Hernández va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Paladin posava el marcador 1 a 1.
  • 120 Minuto 72 (Gol de falta): Una falta al minut 72 va provocar un lliure directe. Xavier Artís el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 22 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Bartolomé Borràs, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 286 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 77, un contraatac del Paladin no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Bartolomé Borràs perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bartolomé Borràs es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Real Team C. F.

Goles Goles

  • 174 Minuto 25 (Gol de penalti): Quan passaven 25 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Real. En Lope Blanco va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Sebastián Bouzo va entorpir al marcador d'en Agraciado Ortiz Marmolejo per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Real van sortir al contraatac amb encert al minut 17, però Sebastián Bouzo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Rodrigo Noguera, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Rodrigo Noguera va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Agraciado Ortiz Marmolejo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 68 però la pilota va sortir lleugerament desviada.