Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real sansa CF (315667) - mirandes (1337718) » 413823371: T39/J10/X

Liga 413823371 Información oficial sobre el partido 413823371 en Hattrick

30.03.2013 14:25:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 10 / X.3441 (182008)

real sansa CF Alineación oficial del equipo 'real sansa CF' en el partido 1 - 2 mirandes Alineación oficial del equipo 'mirandes' en el partido
Alfonso Murillo (14') 1 - 0
1 - 1 Gabirel Goierdi (74')
1 - 2 Oriol Duran (87')
real sansa CF Alineación oficial del equipo 'real sansa CF' en el partido 1 - 2 mirandes Alineación oficial del equipo 'mirandes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
real sansa CF Alineación oficial del equipo 'real sansa CF' en el partido 2 - 4 mirandes Alineación oficial del equipo 'mirandes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,9 % 1,8 % 83,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real sansa CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alfonso Murillo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): sansa va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Samuele Caramazza va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mauro González Fraguas.
  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Esteban Egusquiza una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 18, però una magnífica aturada de Mauro González Fraguas va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jorge Enyego va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): En Jorge Regidor es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Ferran Baldich de sansa va intentar batre la porteria rival al minut 89 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Samuele Caramazza va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

mirandes

Goles Goles

  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Gabirel Goierdi, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 74.
  • 115 Minuto 87 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Fernando Montalvo no va poder aturar Oriol Duran de mirandes, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 87 el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9 de partit, Miguel Torres Ponce quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, un refús desafortunat de Ángel Andrés Isarre, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però José Valls no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Dragan Popov, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 88 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. mirandes va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Miguel Torres Ponce.