Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Metta World Peace C. F. (776912) - boogolando CF (30827) » 413818265: T39/J7/X

Liga 413818265 Información oficial sobre el partido 413818265 en Hattrick

09.03.2013 14:25:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 7 / X.3350 (181917)

Metta World Peace C. F. Alineación oficial del equipo 'Metta World Peace C. F.' en el partido 4 - 0 boogolando CF Alineación oficial del equipo 'boogolando CF' en el partido
Enrique Las Heras Sáenz (3') 1 - 0
Julio Claudio Flons (17') 2 - 0
Enrique Las Heras Sáenz (47') 3 - 0
John Gray (68') 4 - 0
Metta World Peace C. F. Alineación oficial del equipo 'Metta World Peace C. F.' en el partido 4 - 0 boogolando CF Alineación oficial del equipo 'boogolando CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Metta World Peace C. F. Alineación oficial del equipo 'Metta World Peace C. F.' en el partido 7 - 2 boogolando CF Alineación oficial del equipo 'boogolando CF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Metta World Peace C. F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Passats 3 minuts, Enrique Las Heras Sáenz, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Metta es posava per davant!
  • 140 Minuto 17 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Metta el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Julio Claudio Flons va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Metta pel centre va donar un gran resultat: el gol de Enrique Las Heras Sáenz va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, Metta va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de John Gray, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Metta van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Lander Belderrain, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Legazpi Garaialde va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El jugador local Enrique Las Heras Sáenz per poc que no incrementa el marcador al minut 84. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Miguel Zuya va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 50 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Gerardo Elguea estava fent un bon partit.
  • 305 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Enrique Las Heras Sáenz no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

boogolando CF

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Clemente Moreno Diez va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jaime Bardolet es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Legazpi Garaialde de boogolando es va guanyar la targeta groga merescudament.