Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Badajoz FC (117816) - FB Binefar (124469) » 413811448: T39/J11/X

Liga 413811448 Información oficial sobre el partido 413811448 en Hattrick

06.04.2013 14:25:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 11 / X.3228 (181795)

Badajoz FC Alineación oficial del equipo 'Badajoz FC' en el partido 1 - 2 FB Binefar Alineación oficial del equipo 'FB Binefar' en el partido
0 - 1 Ñuño Portugal (13')
Jesús Roa (21') 1 - 1
1 - 2 Bertomeu Rodà (82')
Badajoz FC Alineación oficial del equipo 'Badajoz FC' en el partido 1 - 2 FB Binefar Alineación oficial del equipo 'FB Binefar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Badajoz FC Alineación oficial del equipo 'Badajoz FC' en el partido 3 - 1 FB Binefar Alineación oficial del equipo 'FB Binefar' en el partido
Tiene mala suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,0 % 3,2 % 17,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Badajoz FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): Els jugadors del Badajoz amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 21, deixant Jesús Roa en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 11 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Enrique Ezquieta va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Emilio Ceresol del Badajoz ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Arsenio Saavedra! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Javier Freixes de Badajoz va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 33 de partit, quan un jugador de Badajoz, en Emilio Ceresol, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Era el minut 87 quan després d'una dura entrada, el jugador Miguel Mari Rosales de Badajoz s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Enrique Ezquieta va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

FB Binefar

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): El jugador de Binefar Ñuño Portugal va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 13 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Bertomeu Rodà va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 89 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jorge Ballesteros, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Óscar Soria de Binefar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salvador Ribalta de Binefar es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Bertomeu Rodà no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.