Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

casitecnicos f.c. (1596350) - Saidinerillos FC (31020) » 413808087: T39/J11/X

Liga 413808087 Información oficial sobre el partido 413808087 en Hattrick

06.04.2013 14:25:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 11 / X.3168 (181735)

casitecnicos f.c. Alineación oficial del equipo 'casitecnicos f.c.' en el partido 3 - 3 Saidinerillos FC Alineación oficial del equipo 'Saidinerillos FC' en el partido
Tomás Call (8') 1 - 0
Jerónimo Pastor (22') 2 - 0
2 - 1 Oihu Aranaurkulanda (32')
2 - 2 Krum Velichkov (57')
2 - 3 Íñigo Casalmorto (82')
Carles Castelló (87') 3 - 3
casitecnicos f.c. Alineación oficial del equipo 'casitecnicos f.c.' en el partido 3 - 3 Saidinerillos FC Alineación oficial del equipo 'Saidinerillos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
casitecnicos f.c. Alineación oficial del equipo 'casitecnicos f.c.' en el partido 4 - 2 Saidinerillos FC Alineación oficial del equipo 'Saidinerillos FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,7 % 2,6 % 16,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

casitecnicos f.c.

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Corria el minut 8, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. casitecnicos s'avançava en el marcador després que en Tomás Call xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): casitecnicos va aconseguir el 2 - 0 quan Jerónimo Pastor va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 112 Minuto 87 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Carles Castelló va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Xavi Fenés de casitecnicos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Alejandro Fillol de casitecnicos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Óscar Gauca de casitecnicos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Carlos Zurbano, en lloc de córrer, relliscava.

Saidinerillos FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 32 (Gol por el centro): Un mica després, Oihu Aranaurkulanda de Saidinerillos va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): El Saidinerillos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Krum Velichkov va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): Amb 82 minuts jugats, Íñigo Casalmorto de Saidinerillos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 73 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Carles Castelló va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Francisco Jesús Dorarán. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Sergio Morón de Saidinerillos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Clemente Galdón va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Íñigo Casalmorto.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Sergio Morón de Saidinerillos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Rafa Suárez va prendre el seu rol al minut 89.