Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MAQUINOPLASTICA C.F (309087) - Walkyrias F.C (1337007) » 413806160: T39/J5/X

Liga 413806160 Información oficial sobre el partido 413806160 en Hattrick

23.02.2013 14:25:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 5 / X.3134 (181701)

MAQUINOPLASTICA C.F Alineación oficial del equipo 'MAQUINOPLASTICA C.F' en el partido 4 - 2 Walkyrias F.C Alineación oficial del equipo 'Walkyrias F.C' en el partido
0 - 1 Zoil Perosantzena (25')
Nikola Doychinov (26') 1 - 1
Agustín Tomás Troyes (36') 2 - 1
Juan Carlos Tavola (37') 3 - 1
Jesús Buenafuente (68') 4 - 1
4 - 2 Jordi Maset (81')
MAQUINOPLASTICA C.F Alineación oficial del equipo 'MAQUINOPLASTICA C.F' en el partido 4 - 2 Walkyrias F.C Alineación oficial del equipo 'Walkyrias F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
MAQUINOPLASTICA C.F Alineación oficial del equipo 'MAQUINOPLASTICA C.F' en el partido 6 - 0 Walkyrias F.C Alineación oficial del equipo 'Walkyrias F.C' en el partido
Tiene mala suerte 5.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MAQUINOPLASTICA C.F

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Després de 26 minuts de partit, Nikola Doychinov igualava per MAQUINOPLASTICA en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Agustín Tomás Troyes va donar a MAQUINOPLASTICA un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): MAQUINOPLASTICA va augmentar la diferència quan Juan Carlos Tavola no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Juan Carlos Tavola va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de MAQUINOPLASTICA, Jesús Buenafuente, que va marcar, sense saber com, el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Maurici de Caralt va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 28 de joc.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Juan Carlos Tavola una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 55, però una magnífica aturada de Monty Redmond va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Avelino Majo Llorente gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Monty Redmond va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Avelino Majo Llorente de MAQUINOPLASTICA va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Fernando Sánchez Barriga, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Avelino Majo Llorente de MAQUINOPLASTICA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Sánchez Barriga de MAQUINOPLASTICA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Walkyrias F.C

Goles Goles

  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): Walkyrias sabia com jugar al contraatac, i al minut 25, Zoil Perosantzena va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 117 Minuto 81 (Gol evento especial cansancio): En Fernando Sánchez Barriga havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en Jordi Maset per endur-se la pilota i posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Walkyrias va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 82, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Maurici de Caralt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Zoil Perosantzena es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): En Zoil Perosantzena de Walkyrias va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jordi Maset va prendre el seu rol al minut 76.
  • 090 Minuto 80 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 80 de partit, quan un jugador de Walkyrias, en Arturo Castañera, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.