Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Linux Kernel Team (125185) - sanlucar diez (1585775) » 413804419: T39/J5/X

Liga 413804419 Información oficial sobre el partido 413804419 en Hattrick

23.02.2013 14:25:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 5 / X.3103 (181670)

Linux Kernel Team Alineación oficial del equipo 'Linux Kernel Team' en el partido 3 - 3 sanlucar diez Alineación oficial del equipo 'sanlucar diez' en el partido
Jaime Sevilleja (3') 1 - 0
Rubén Manzano (39') 2 - 0
2 - 1 Rubén Velaz de Cabrera (74')
Pablo Ballesteros (79') 3 - 1
3 - 2 Teobaldo Elosidieta (82')
3 - 3 Frederiko Zabalaleta (87')
Linux Kernel Team Alineación oficial del equipo 'Linux Kernel Team' en el partido 3 - 3 sanlucar diez Alineación oficial del equipo 'sanlucar diez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Linux Kernel Team Alineación oficial del equipo 'Linux Kernel Team' en el partido 6 - 2 sanlucar diez Alineación oficial del equipo 'sanlucar diez' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Linux Kernel Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Kernel contenien la respiració mentre en Jaime Sevilleja s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, Kernel va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Rubén Manzano, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Kernel va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Pablo Ballesteros, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jaime Sevilleja. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Kernel va fer una substitució al minut 38. Edmundo Tarazona va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pablo Ballesteros.
  • 095 Minuto 86 (Lesión): Santi Aparisi no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Roger Bascompte.

sanlucar diez

Goles Goles

  • 105 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Rubén Velaz de Cabrera rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Alfonso Bielva, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 1 a l'estadi!
  • 152 Minuto 82 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Teobaldo Elosidieta de sanlucar després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 163 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Frederiko Zabalaleta que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Alfonso Bielva quasi aconsegueix empatar per sanlucar al minut 20, però Andreu Maurell va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 260 Minuto 31 (Ocasión de falta): En Raúl Cruzat, al minut 31 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 253 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 40 en Jesús Barbado va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Andreu Maurell va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 208 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alfonso Bielva de sanlucar va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Teobaldo Elosidieta es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roberto Blanca.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): En Toño Abente de sanlucar va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Javier Ascariz va prendre el seu rol al minut 71.