Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Fraguel Rock (1458219) - S.A.Benageber F.C (772863) » 413796378: T39/J10/X

Liga 413796378 Información oficial sobre el partido 413796378 en Hattrick

30.03.2013 14:20:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 10 / X.2959 (171286)

Real Fraguel Rock Alineación oficial del equipo 'Real Fraguel Rock' en el partido 1 - 3 S.A.Benageber F.C Alineación oficial del equipo 'S.A.Benageber F.C' en el partido
0 - 1 Lyuben Anastasov (12')
0 - 2 Joan Enric Malgrat (76')
José María Altares (83') 1 - 2
1 - 3 Héctor Febres Cordero (88')
Real Fraguel Rock Alineación oficial del equipo 'Real Fraguel Rock' en el partido 1 - 3 S.A.Benageber F.C Alineación oficial del equipo 'S.A.Benageber F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Fraguel Rock Alineación oficial del equipo 'Real Fraguel Rock' en el partido 2 - 1 S.A.Benageber F.C Alineación oficial del equipo 'S.A.Benageber F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,7 % 1,4 % 13,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Fraguel Rock

Goles Goles

  • 102 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Als 83 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Fraguel va acabar amb la pilota als peus de José María Altares que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Fraguel va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Modesto Escolar ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): El Fraguel va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Santiago Murillo la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 50 minuts, en Manuel Aizpurua no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Alfonso Montejano de Fraguel va intentar batre la porteria rival al minut 75 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Santiago Murillo de Fraguel es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 82 (Tirita (médico)): Modesto Escolar va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Fraguel es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

S.A.Benageber F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 12, quan Lyuben Anastasov va posar els visitants Benageber per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): Benageber va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 76, quan Joan Enric Malgrat, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.
  • 140 Minuto 88 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Benageber el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Héctor Febres Cordero va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Enrique Rueda Moyano va marcar al minut 7 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Jaume Oliveres, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 74 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Benageber va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Carlos Hierro de Benageber va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Rueda Moyano de Benageber va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79 de partit, Enrique Rueda Moyano de Benageber va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lyuben Anastasov.