Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Payasos Team (772912) - torti_pizza f.c. (434178) » 413781991: T39/J11/X

Liga 413781991 Información oficial sobre el partido 413781991 en Hattrick

06.04.2013 14:20:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 11 / X.2702 (171029)

Payasos Team Alineación oficial del equipo 'Payasos Team' en el partido 1 - 4 torti_pizza f.c. Alineación oficial del equipo 'torti_pizza f.c.' en el partido
0 - 1 Barni Castellar (30')
0 - 2 Gonzalo Moniz (50')
0 - 3 Barni Castellar (74')
0 - 4 Ivan Porta (82')
Jorge Suñer (85') 1 - 4
Payasos Team Alineación oficial del equipo 'Payasos Team' en el partido 1 - 4 torti_pizza f.c. Alineación oficial del equipo 'torti_pizza f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Payasos Team Alineación oficial del equipo 'Payasos Team' en el partido 3 - 3 torti_pizza f.c. Alineación oficial del equipo 'torti_pizza f.c.' en el partido
Tiene mala suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,0 % 37,0 % 30,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Payasos Team

Goles Goles

  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): El Payasos no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Jorge Suñer es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Payasos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Benxamín Abengoza, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 4 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Payasos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Juan Eduardo Cistue, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francisco Pellón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Camilo Cerviño de Payasos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

torti_pizza f.c.

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): torti_pizza agafava avantatge al minut 30 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Barni Castellar amb mestria.
  • 183 Minuto 50 (Gol por la derecha): Al minut 50, torti_pizza va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Gonzalo Moniz, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Barni Castellar, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Payasos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ivan Porta la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del torti_pizza es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 4 arribava al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Gonzalo del Cordel, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 19 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): José Manuel Eguino quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Leopoldo Cerezo, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): Gonzalo del Cordel, de torti_pizza, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Jesús Trastemírez el va substituir.