Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el turo blau (1580601) - Los Isrraelitas (308023) » 413778699: T39/J14/X

Liga 413778699 Información oficial sobre el partido 413778699 en Hattrick

27.04.2013 14:20:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 14 / X.2643 (170970)

el turo blau Alineación oficial del equipo 'el turo blau' en el partido 3 - 5 Los Isrraelitas Alineación oficial del equipo 'Los Isrraelitas' en el partido
0 - 1 Pol Pinsach (25')
0 - 2 Gonzalo Valda del Amo (26')
0 - 3 Celdoni Massanas (29')
José Burgo Díaz (30') 1 - 3
Pablo Calancha (33') 2 - 3
2 - 4 Zacarías Romero Paz (71')
Dan Faulkner (75') 3 - 4
3 - 5 Zacarías Romero Paz (84')
el turo blau Alineación oficial del equipo 'el turo blau' en el partido 3 - 5 Los Isrraelitas Alineación oficial del equipo 'Los Isrraelitas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
el turo blau Alineación oficial del equipo 'el turo blau' en el partido 4 - 1 Los Isrraelitas Alineación oficial del equipo 'Los Isrraelitas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el turo blau

Goles Goles

  • 102 Minuto 30 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de turo van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en José Burgo Díaz en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.
  • 102 Minuto 33 (Gol por la izquierda): turo va reduir el marcador al minut 33 a 2 - 3 quan Pablo Calancha va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 104 Minuto 75 (Gol de penalti): turo aconseguia el 3 - 4 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Dan Faulkner al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Dan Faulkner va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 31 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Henry Moyano de turo va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 67, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): turo enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Burgo Díaz.

Los Isrraelitas

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Passats 25 minuts de partit, Isrraelitas es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Pol Pinsach es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Gonzalo Valda del Amo va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Isrraelitas va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Celdoni Massanas va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 3.
  • 115 Minuto 71 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Zacarías Romero Paz era molt més ràpid que el defensa José Burgo Díaz. Al minut 71, el jugador de Isrraelitas va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 4.
  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): En Zacarías Romero Paz va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 5. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Carlos Quecano no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Pol Pinsach estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Isrraelitas, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Abdelqawi El-Mourabit va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Roger Giribet es va quedar sol davant del porter, al minut 82. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roger Giribet de Isrraelitas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Després de 85 minuts jugats, Francisco Oro es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ricardo Gaínza.