Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lerele (778995) - ARRIMAHOUS (794188) » 413768673: T39/J14/X

Liga 413768673 Información oficial sobre el partido 413768673 en Hattrick

27.04.2013 14:20:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 14 / X.2464 (170791)

lerele Alineación oficial del equipo 'lerele' en el partido 2 - 2 ARRIMAHOUS Alineación oficial del equipo 'ARRIMAHOUS' en el partido
0 - 1 Mariano Lamas Cabrera (9')
0 - 2 Mariano Neves (13')
Fernando Martínez (64') 1 - 2
Llibert Monzó (79') 2 - 2
lerele Alineación oficial del equipo 'lerele' en el partido 2 - 2 ARRIMAHOUS Alineación oficial del equipo 'ARRIMAHOUS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
lerele Alineación oficial del equipo 'lerele' en el partido 3 - 4 ARRIMAHOUS Alineación oficial del equipo 'ARRIMAHOUS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,8 % 11,4 % 64,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lerele

Goles Goles

  • 138 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Gonzalo Torroba arribés a peus de Fernando Martínez, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a lerele el 1 - 2.
  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els jugadors del lerele amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 79, deixant Llibert Monzó en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Costin Andone va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de lerele se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de lerele la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Àlex Majoral no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Fernando Martínez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 3, David Piña de lerele va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Després de 86 minuts jugats, Costin Andone es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jesús Pizarro.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Passats 87 minuts de joc, en Elkin Klein de lerele va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

ARRIMAHOUS

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Passats 9 minuts de partit, ARRIMAHOUS es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Mariano Lamas Cabrera es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 13 (Gol por la derecha): Mariano Neves va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ARRIMAHOUS va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Doroteu Queixeiro, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 281 Minuto 14 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Rainer Hellein després de 14 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Elkin Klein va poder desviar-lo a córner.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ARRIMAHOUS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Vicente Díaz va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 53 (Ocasión de contra de falta): ARRIMAHOUS van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 53 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Mariano Lamas Cabrera no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ARRIMAHOUS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mariano Lamas Cabrera, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Rainer Hellein va marcar al minut 85 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.