Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pinkshadows (801060) - Depredadores F.C (1372177) » 413761771: T39/J11/X

Liga 413761771 Información oficial sobre el partido 413761771 en Hattrick

06.04.2013 14:20:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 11 / X.2341 (170668)

Pinkshadows Alineación oficial del equipo 'Pinkshadows' en el partido 3 - 1 Depredadores F.C Alineación oficial del equipo 'Depredadores F.C' en el partido
0 - 1 Ángel García de Cueto (54')
Pedro Espadañero (61') 1 - 1
Juan Carlos Palacios (64') 2 - 1
Nicolás López Jiménez (65') 3 - 1
Pinkshadows Alineación oficial del equipo 'Pinkshadows' en el partido 3 - 1 Depredadores F.C Alineación oficial del equipo 'Depredadores F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pinkshadows Alineación oficial del equipo 'Pinkshadows' en el partido 4 - 0 Depredadores F.C Alineación oficial del equipo 'Depredadores F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinkshadows

Goles Goles

  • 111 Minuto 61 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 61, Pedro Espadañero de Pinkshadows empatava el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): Passats 64 minuts, Juan Carlos Palacios, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Pinkshadows es posava per davant!
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Pinkshadows i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 65 minuts de joc. Mentre en Nicolás López Jiménez el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nicanor Labra va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Pinkshadows va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Ignacio Rosanes va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Pinkshadows va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ignacio Rosanes va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alex Carrett.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Juan Carlos Palacios va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Carlos Palacios es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Passats 34 minuts de joc, en David Martínez Luna de Pinkshadows va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Depredadores F.C

Goles Goles

  • 170 Minuto 54 (Gol de falta): Al minut 54 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Ángel García de Cueto va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 36 minuts, el Depredadores va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 270 Minuto 47 (Ocasión de falta): El Depredadores va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 47 amb un llançament de falta perillós. En Ángel García de Cueto però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 59 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Manel Ricón s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.