Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Granáda (491646) - F.C Marcus (1432866) » 413754520: T39/J3/X

Liga 413754520 Información oficial sobre el partido 413754520 en Hattrick

09.02.2013 14:20:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 3 / X.2212 (170539)

Granáda Alineación oficial del equipo 'Granáda' en el partido 2 - 2 F.C Marcus Alineación oficial del equipo 'F.C Marcus' en el partido
Vicenç Molla (20') 1 - 0
1 - 1 Abundio Arrabal (21')
Juan Luis Petra (37') 2 - 1
2 - 2 Elixio Penoucos (52')
Granáda Alineación oficial del equipo 'Granáda' en el partido 2 - 2 F.C Marcus Alineación oficial del equipo 'F.C Marcus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Granáda Alineación oficial del equipo 'Granáda' en el partido 1 - 2 F.C Marcus Alineación oficial del equipo 'F.C Marcus' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,5 % 38,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Granáda

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Vicenç Molla va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Granáda.
  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 37 gràcies a la jugada de Juan Luis Petra, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Juan Luis Petra va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Granáda.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Granáda per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Héctor Canga-Arguelles va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Francisco Manuel Peña Bermudo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Granáda se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hosseine Riyani de Granáda va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hosseine Riyani es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

F.C Marcus

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Marcus va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Selmar Hoppe, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Abundio Arrabal que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 160 Minuto 52 (Gol de falta): L'entrenador de Marcus es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Elixio Penoucos era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 35 minuts, el Marcus va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Marcus va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Gonzaga va desviar el xut final de Mauro Garin després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): El jugador de Marcus Albano Crujeira va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Carlos Maura va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Després de 87 minuts jugats, Pablo Cadórniga es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Georgi Lazarov.