Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HENARES (777238) - real madrid belmonte (1596784) » 413751399: T39/J8/X

Liga 413751399 Información oficial sobre el partido 413751399 en Hattrick

16.03.2013 14:20:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 8 / X.2156 (170483)

HENARES Alineación oficial del equipo 'HENARES' en el partido 1 - 3 real madrid belmonte Alineación oficial del equipo 'real madrid belmonte' en el partido
0 - 1 Alejandro Sanz (41')
David Tribó (56') 1 - 1
1 - 2 Remi Pereda (82')
1 - 3 Fatheddine Hajawi (86')
HENARES Alineación oficial del equipo 'HENARES' en el partido 1 - 3 real madrid belmonte Alineación oficial del equipo 'real madrid belmonte' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
HENARES Alineación oficial del equipo 'HENARES' en el partido 4 - 2 real madrid belmonte Alineación oficial del equipo 'real madrid belmonte' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,8 % 2,2 % 15,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HENARES

Goles Goles

  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del belmonte. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en David Tribó la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del HENARES es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 56.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, David Tribó va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Fávila Jubitero es va comportar com un juvenil al minut 33 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 212 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Diego Menchón va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57, Jordi Antoni Garsaball arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 67 (Tarjeta roja directa): Al minut 67 en Diego Menchón va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): David Estrada de HENARES va abandonar el terreny de joc després de 43 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jorge Alberto Gea va entrar en el seu lloc.

real madrid belmonte

Goles Goles

  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Passats 41 minuts de partit, belmonte es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Alejandro Sanz es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): belmonte va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 82. Remi Pereda va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Fatheddine Hajawi, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Carlos Velázquez va marcar al minut 16 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del belmonte que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Licinio da Igrexa, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): belmonte va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Leoncio Español va desviar el xut final de Carlos Velázquez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Arturo Hipenza de belmonte va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): Després de 18 minuts jugats, Enrique Zaragozá es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Licinio da Igrexa.
  • 095 Minuto 68 (Lesión): Ignacio Cotoré va sortir coix del terreny de joc, substituït per Eleazar Maristany. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.