Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

unio futbol clup terasa (439192) - UNIVERSIDAD JINAMAR (796107) » 413743836: T39/J7/X

Liga 413743836 Información oficial sobre el partido 413743836 en Hattrick

09.03.2013 14:15:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 7 / X.2021 (167276)

unio futbol clup terasa Alineación oficial del equipo 'unio futbol clup terasa' en el partido 4 - 1 UNIVERSIDAD JINAMAR Alineación oficial del equipo 'UNIVERSIDAD JINAMAR' en el partido
Emilio Capiáin (2') 1 - 0
Emilio Capiáin (24') 2 - 0
2 - 1 Rafael Aceituno (29')
Antoni Samsó (70') 3 - 1
Xevi Grogués (82') 4 - 1
unio futbol clup terasa Alineación oficial del equipo 'unio futbol clup terasa' en el partido 4 - 1 UNIVERSIDAD JINAMAR Alineación oficial del equipo 'UNIVERSIDAD JINAMAR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
unio futbol clup terasa Alineación oficial del equipo 'unio futbol clup terasa' en el partido 6 - 0 UNIVERSIDAD JINAMAR Alineación oficial del equipo 'UNIVERSIDAD JINAMAR' en el partido
Tiene mala suerte 5.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

unio futbol clup terasa

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Els seguidors del futbol contenien la respiració mentre en Emilio Capiáin s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 143 Minuto 24 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de futbol eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 24, Emilio Capiáin va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 0.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): futbol va aconseguir el 3 - 1 quan Antoni Samsó va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Xevi Grogués de futbol va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en 牛 (Niu) 宽安 (Kuanan). Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rafael Goiri al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Carlos Tejada Porras va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de futbol va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a 牛 (Niu) 宽安 (Kuanan), que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 72 podia haver acabat en gol, però Rafael Goiri va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Emilio Capiáin de futbol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, 牛 (Niu) 宽安 (Kuanan) de futbol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 22 de partit, quan un jugador de futbol, en Noel Garagarberáiz, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Conrat Gotor, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

UNIVERSIDAD JINAMAR

Goles Goles

  • 136 Minuto 29 (Gol evento especial inexperiencia rival): Conrat Gotor va deixar patent la seva inexperiència al minut 29, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Rafael Aceituno va marcar sense oposició, posant el marcador a 2 - 1 per a UNIVERSIDAD.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ruperto Viña va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 58 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Marc Pey va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 69 (Tirita): Passats 69 minuts de joc, en Óscar Nestares de UNIVERSIDAD va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 79 (Tirita): Era el minut 79 quan després d'una dura entrada, el jugador Enrique Alba Tercedor de UNIVERSIDAD s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.