Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

flash back (1434021) - manolo el de los bombos (1462390) » 413741054: T39/J10/X

Liga 413741054 Información oficial sobre el partido 413741054 en Hattrick

30.03.2013 14:15:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 10 / X.1971 (167226)

flash back Alineación oficial del equipo 'flash back' en el partido 2 - 4 manolo el de los bombos Alineación oficial del equipo 'manolo el de los bombos' en el partido
Fabio de Queixa (37') 1 - 0
1 - 1 Eder Grasa (40')
1 - 2 Esteve Català (41')
Carlos Romo (42') 2 - 2
2 - 3 Raúl Pastor Merino (78')
2 - 4 Esteve Català (81')
flash back Alineación oficial del equipo 'flash back' en el partido 2 - 4 manolo el de los bombos Alineación oficial del equipo 'manolo el de los bombos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
flash back Alineación oficial del equipo 'flash back' en el partido 2 - 4 manolo el de los bombos Alineación oficial del equipo 'manolo el de los bombos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,9 % 2,8 % 80,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

flash back

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Fabio de Queixa de flash aconseguir un gol al minut 37 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 109 Minuto 40 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Juan Luis Sánchez Bueno es va complicar la vida al minut 40 intentant esquivar Eder Grasa en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del manolo, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42, Carlos Romo va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Zachariah Goodman del flash ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Jacob Schwojer de flash va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Al minut 32, Zachariah Goodman de flash es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Jacob Schwojer, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

manolo el de los bombos

Goles Goles

  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del manolo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Esteve Català va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 174 Minuto 78 (Gol de penalti): Al minut 78 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 2 - 3. Raúl Pastor Merino va llençar el penal ras arran de pal.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Esteve Català, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Primitivo Irala no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Julián Udias estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jorge Cea, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Julián Udias es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.