Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico de Madrid UD (798957) - electroduendes reload (1586446) » 413740377: T39/J9/X

Liga 413740377 Información oficial sobre el partido 413740377 en Hattrick

23.03.2013 14:15:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 9 / X.1959 (167214)

Atletico de Madrid UD Alineación oficial del equipo 'Atletico de Madrid UD' en el partido 2 - 2 electroduendes reload Alineación oficial del equipo 'electroduendes reload' en el partido
0 - 1 Paco Lascano (21')
Luis Sarria (24') 1 - 1
1 - 2 Pedro Naharro (61')
César Sesma (74') 2 - 2
Atletico de Madrid UD Alineación oficial del equipo 'Atletico de Madrid UD' en el partido 2 - 2 electroduendes reload Alineación oficial del equipo 'electroduendes reload' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletico de Madrid UD Alineación oficial del equipo 'Atletico de Madrid UD' en el partido 1 - 3 electroduendes reload Alineación oficial del equipo 'electroduendes reload' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,8 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico de Madrid UD

Goles Goles

  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els jugadors del Atletico amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 24, deixant Luis Sarria en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Luis Sarria va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Atletico, César Sesma, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Pepe Campos haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Atletico al minut 71.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Luis Sarria, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Víctor Cuadérnigas de Atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

electroduendes reload

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): El jugador de electroduendes Paco Lascano va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 21 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 61 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Pedro Naharro va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 6, quan en Pedro Naharro va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pepe Campos que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Herada de electroduendes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 23 (Lesión grave): Després de 23 minuts, electroduendes va veure com el seu jugador Ernesto Gaztañeta havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Carl-Philipp Kirchmayer entraria per ocupar el seu lloc.