Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xcooter Team (1456142) - Los banderilleros F.C (795664) » 413733741: T39/J2/X

Liga 413733741 Información oficial sobre el partido 413733741 en Hattrick

02.02.2013 14:15:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 2 / X.1841 (167096)

Xcooter Team Alineación oficial del equipo 'Xcooter Team' en el partido 2 - 0 Los banderilleros F.C Alineación oficial del equipo 'Los banderilleros F.C' en el partido
Renato Hereza (33') 1 - 0
Alfredo Fierro (83') 2 - 0
Xcooter Team Alineación oficial del equipo 'Xcooter Team' en el partido 2 - 0 Los banderilleros F.C Alineación oficial del equipo 'Los banderilleros F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Xcooter Team Alineación oficial del equipo 'Xcooter Team' en el partido 2 - 1 Los banderilleros F.C Alineación oficial del equipo 'Los banderilleros F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xcooter Team

Goles Goles

  • 137 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 33 una excel·lent centrada de Alfredo Fierro va arribar a Renato Hereza, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Xcooter va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alfredo Fierro progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Xcooter a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Noel Mazo Calvo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Alberto Pío Mancebo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Xcooter la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 230 Minuto 43 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Adrián Miguel, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Publio Fivaller al minut 67 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Antonio Acerete Guillén va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 63 (Tirita (médico)): Adrián Miguel va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Xcooter es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): David Machado ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Los banderilleros F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de banderilleros va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Roberto Bonafini, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 207 Minuto 51 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Roberto Bonafini de banderilleros no va ser gol per ben poc.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, David Machado va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Ezquerdo de banderilleros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.