Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Soila Cerda CF (779046) - Karonte F.C. (491354) » 41373157: T14/J2/X

Liga 41373157 Información oficial sobre el partido 41373157 en Hattrick

04.06.2005 14:10:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 2 / X.898 (96981)

junquillos Alineación oficial del equipo 'junquillos' en el partido 1 - 4 Mordor Urak-hai Alineación oficial del equipo 'Mordor Urak-hai' en el partido
0 - 1 Christophe Menu (33')
0 - 2 Axel Foucault (38')
0 - 3 Christophe Menu (49')
Luis Víctor Chacón (80') 1 - 3
1 - 4 Axel Foucault (90')
junquillos Alineación oficial del equipo 'junquillos' en el partido 1 - 4 Mordor Urak-hai Alineación oficial del equipo 'Mordor Urak-hai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
junquillos Alineación oficial del equipo 'junquillos' en el partido 1 - 4 Mordor Urak-hai Alineación oficial del equipo 'Mordor Urak-hai' en el partido
Tiene un resultado normal 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

junquillos

Goles Goles

  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 80, Philipp Blicharska va pentinar un córner cap al segon pal que Luis Víctor Chacón va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Philipp Blicharska quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 3, Giuseppe Comello de junquillos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Ferran Ballesté de junquillos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Clemente Diaz de junquillos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Mordor Urak-hai

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): Urak-hai agafava avantatge al minut 33 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Christophe Menu amb mestria.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Urak-hai va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Axel Foucault va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Christophe Menu va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 180 Minuto 90 (Gol de falta): Al minut 90, una falta xutada per Axel Foucault va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 4 per a Urak-hai. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, un refús desafortunat de Luís Firme, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Christophe Menu no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Christophe Menu després de 62 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Luís Firme va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Félix de Jesús quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Luís Firme, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Axel Foucault quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Luís Firme, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 50, Christophe Menu de Urak-hai va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 4 (Lesión): Jean-Pierre Picard no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Raúl Estache.
  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): Raúl Estache de Urak-hai va abandonar el terreny de joc després de 62 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Pedro Moya va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 65 (Tirita): Era el minut 65 quan després d'una dura entrada, el jugador José-Carlos Mothier de Urak-hai s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 095 Minuto 79 (Lesión): Urak-hai es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que José-Carlos Mothier no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Paco Galindo al camp.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Urak-hai es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Salvador Moreiro no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Frederic Barber al camp.
  • 093 Minuto 90 (Lesión (no subst.)): Quan Pablo Miguel va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 90, Urak-hai sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.