Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Dracom (778949) - Villamayor Patriots (778944) » 41372484: T14/J1/X

Liga 41372484 Información oficial sobre el partido 41372484 en Hattrick

28.05.2005 14:10:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 1 / X.886 (96969)

CIUDA DE LOBOS Alineación oficial del equipo 'CIUDA DE LOBOS ' en el partido 3 - 1 club deportivo almadrones futbol club Alineación oficial del equipo 'club deportivo almadrones futbol club ' en el partido
0 - 1 David Malràs (54')
Víctor Gardelliano (61') 1 - 1
Manuel Pomatta (77') 2 - 1
Francisco Moreno (81') 3 - 1
CIUDA DE LOBOS Alineación oficial del equipo 'CIUDA DE LOBOS ' en el partido 3 - 1 club deportivo almadrones futbol club Alineación oficial del equipo 'club deportivo almadrones futbol club ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CIUDA DE LOBOS Alineación oficial del equipo 'CIUDA DE LOBOS ' en el partido 3 - 0 club deportivo almadrones futbol club Alineación oficial del equipo 'club deportivo almadrones futbol club ' en el partido
Tiene un resultado normal 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CIUDA DE LOBOS

Goles Goles

  • 112 Minuto 61 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Víctor Gardelliano va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 61.
  • 117 Minuto 77 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Adrián Castiñeiras, que quasi sense aire va regalar la pilota a Manuel Pomatta de CIUDA, que, amb energies de reserva, va fer el 2 - 1. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): CIUDA va augmentar la diferència quan Francisco Moreno no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): CIUDA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Francisco Moreno en un 1 contra 1 amb el porter Daniel Ferraz Español, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): CIUDA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 12 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Antonio Cadenas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Noel Rodríguez va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): CIUDA per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan Víctor Gardelliano va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 15 (Tirita (médico)): Noel Rodríguez es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Després de 69 minuts jugats, Amir Husseiny es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Manuel Pomatta.

club deportivo almadrones futbol club

Goles Goles

  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): José Sala va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de almadrones, David Malràs, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Bruno Imbernon de almadrones va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Marcial Torralba de almadrones va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.