Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Senauga F.C. (1413991) - FCEiris (1585149) » 413724228: T39/J5/X

Liga 413724228 Información oficial sobre el partido 413724228 en Hattrick

23.02.2013 14:15:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 5 / X.1671 (166926)

Senauga F.C. Alineación oficial del equipo 'Senauga F.C.' en el partido 5 - 0 FCEiris Alineación oficial del equipo 'FCEiris' en el partido
Mateo Correa (15') 1 - 0
Juan Raúl del Páramo (30') 2 - 0
Sergi Julià (35') 3 - 0
Sergio López-Mingo (66') 4 - 0
Sergio López-Mingo (76') 5 - 0
Senauga F.C. Alineación oficial del equipo 'Senauga F.C.' en el partido 5 - 0 FCEiris Alineación oficial del equipo 'FCEiris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Senauga F.C. Alineación oficial del equipo 'Senauga F.C.' en el partido 8 - 1 FCEiris Alineación oficial del equipo 'FCEiris' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Senauga F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 15 (Gol de penalti): Corria el minut 15, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Senauga s'avançava en el marcador després que en Mateo Correa xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Juan Raúl del Páramo de Senauga va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, Senauga va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sergi Julià, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sergio López-Mingo va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 143 Minuto 76 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Senauga va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Sergio López-Mingo, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 28 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Diego Gregorio va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Sergi Julià, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Luis Ignacio Cocat de Senauga va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Gregorio.

FCEiris

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 8 (Ocasión de falta): El FCEiris va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 8 amb un llançament de falta perillós. En Hades Cordal però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 253 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Àngel Jovani va fer una estirada espectacular al minut 34, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Iurgi Tello.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del FCEiris va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Miguel Vere no va poder controlar.
  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Miguel Vere va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Jeremi Lizarragalde va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Àngel Jovani.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tarek Quettani de FCEiris va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 73 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Melchor Fernández Granados, jugador de FCEiris, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 73. Daniel Anguila, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Tarek Quettani, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.