Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mistoxmista (1599262) - DarkRadicals (1335325) » 413720340: T39/J12/X

Liga 413720340 Información oficial sobre el partido 413720340 en Hattrick

13.04.2013 14:15:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 12 / X.1601 (166856)

mistoxmista Alineación oficial del equipo 'mistoxmista' en el partido 2 - 1 DarkRadicals Alineación oficial del equipo 'DarkRadicals' en el partido
Warren Arthur (33') 1 - 0
Modest Puig-Gros (43') 2 - 0
2 - 1 Narciso Figueira (73')
mistoxmista Alineación oficial del equipo 'mistoxmista' en el partido 2 - 1 DarkRadicals Alineación oficial del equipo 'DarkRadicals' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
mistoxmista Alineación oficial del equipo 'mistoxmista' en el partido 3 - 1 DarkRadicals Alineación oficial del equipo 'DarkRadicals' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,5 % 1,5 % 14,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mistoxmista

Goles Goles

  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Modest Puig-Gros va anar directament als peus de Warren Arthur que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Amb 43 minuts jugats, en Modest Puig-Gros va augmentar l'avantatge de mistoxmista a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 56 (Ocasión de contra de falta): El mistoxmista va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Francisco Payá la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet 郭 (Guo) 靖威 (Jingwei) va estar a punt de sentenciar el partit al minut 57, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Warren Arthur gairebé va marcar per a mistoxmista des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Warren Arthur estava fent un bon partit.

DarkRadicals

Goles Goles

  • 153 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73, Narciso Figueira va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per DarkRadicals en aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 24 minuts, el DarkRadicals va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Es duien 32 minuts de partit jugats quan Rafael Cicero va estar a punt de posar per davant a DarkRadicals amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Oskar Bolunaur va impedir un gol cantat.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Ricard Novellasdemunt ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Óscar Nuño Alvar de DarkRadicals va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Nuño Alvar va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que DarkRadicals va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Narciso Figueira de DarkRadicals es va guanyar la targeta groga merescudament.