Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

amigos de milen (1591154) - Falla Parotet (435031) » 413719117: T39/J1/X

Liga 413719117 Información oficial sobre el partido 413719117 en Hattrick

26.01.2013 14:15:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 1 / X.1580 (166835)

amigos de milen Alineación oficial del equipo 'amigos de milen' en el partido 4 - 2 Falla Parotet Alineación oficial del equipo 'Falla Parotet' en el partido
Genís Santacana (5') 1 - 0
Carlos Murua (14') 2 - 0
2 - 1 Guillermo Montaño (16')
2 - 2 Sergio Gareca (61')
Carlos Murua (62') 3 - 2
Marcos Cachola (81') 4 - 2
amigos de milen Alineación oficial del equipo 'amigos de milen' en el partido 4 - 2 Falla Parotet Alineación oficial del equipo 'Falla Parotet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
amigos de milen Alineación oficial del equipo 'amigos de milen' en el partido 2 - 2 Falla Parotet Alineación oficial del equipo 'Falla Parotet' en el partido
Tiene suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,3 % 31,9 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

amigos de milen

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a amigos va ser Genís Santacana.
  • 132 Minuto 14 (Gol por la izquierda): En Carlos Murua va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 62 gràcies a la jugada de Carlos Murua, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del amigos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marcos Cachola va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jesús Ángel Laguna Caro de amigos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marcos Cachola de amigos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Falla Parotet

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Guillermo Montaño, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): En Juan Carlos Moreno García entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Parotet, un peu providencial d'en Sergio Gareca va situar el 2-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Parotet va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Eleuterio Ancestral va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Passats 28 minuts de joc, en Emilio Herrada de Parotet va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): Parotet va fer una substitució al minut 60. Manuel Igarzábal va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Juan Carlos Moreno García.
  • 090 Minuto 70 (Tirita): Al minut 70, Xervasio Taboas de Parotet es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.