Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fuconsa jaen (1365761) - CA LA GUILLER (492154) » 413716665: T39/J4/X

Liga 413716665 Información oficial sobre el partido 413716665 en Hattrick

16.02.2013 14:15:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 4 / X.1536 (166791)

fuconsa jaen Alineación oficial del equipo 'fuconsa jaen' en el partido 2 - 3 CA LA GUILLER Alineación oficial del equipo 'CA LA GUILLER' en el partido
0 - 1 Francisco Valdés Ozores (7')
0 - 2 Francisco Valdés Ozores (22')
0 - 3 Alberto Ruiz Ruiz (49')
Francisco Ordóñez (80') 1 - 3
Kepa Ardantze (85') 2 - 3
fuconsa jaen Alineación oficial del equipo 'fuconsa jaen' en el partido 2 - 3 CA LA GUILLER Alineación oficial del equipo 'CA LA GUILLER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fuconsa jaen Alineación oficial del equipo 'fuconsa jaen' en el partido 3 - 0 CA LA GUILLER Alineación oficial del equipo 'CA LA GUILLER' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fuconsa jaen

Goles Goles

  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Francisco Ordóñez es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): Kepa Ardantze de fuconsa va demostrar les seves habilitats al minut 85 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): fuconsa va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Xurxo Oitavén va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): fuconsa va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Abdelouadoud Hnoune va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Pedro Padial va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Pedro Padial i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a fuconsa, però el xut de Gustavo Millán va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Samir Jloun de fuconsa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antón Olozaga de fuconsa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

CA LA GUILLER

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Francisco Valdés Ozores quedar desmarcat i marcar per a GUILLER al minut 7. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 105 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Francisco Valdés Ozores rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Miguel Nevado, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 2 a l'estadi!
  • 108 Minuto 49 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 3 s'ha de veure repetit: en Marco Antonio Torres de GUILLER va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Alberto Ruiz Ruiz, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de GUILLER van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gorka Gurtubai va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zoubaïr Hanif de GUILLER va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Zoubaïr Hanif va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de GUILLER estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.