Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Espuny (1431817) - Sagreño (1585927) » 413709726: T39/J5/X

Liga 413709726 Información oficial sobre el partido 413709726 en Hattrick

23.02.2013 14:15:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 5 / X.1412 (166667)

F.C. Espuny Alineación oficial del equipo 'F.C. Espuny' en el partido 3 - 3 Sagreño Alineación oficial del equipo 'Sagreño' en el partido
Ricardo Espartero (19') 1 - 0
1 - 1 José Martín Losada (27')
1 - 2 Héctor Cana Galindo (56')
1 - 3 Guillermo Rivas Prieto (74')
Juan Sánchez (81') 2 - 3
Rafael Mouré Romanillos (82') 3 - 3
F.C. Espuny Alineación oficial del equipo 'F.C. Espuny' en el partido 3 - 3 Sagreño Alineación oficial del equipo 'Sagreño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Espuny Alineación oficial del equipo 'F.C. Espuny' en el partido 4 - 1 Sagreño Alineación oficial del equipo 'Sagreño' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Espuny

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Ricardo Espartero va donar a Espuny un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 102 Minuto 81 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Espuny van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Juan Sánchez en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.
  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, Rafael Mouré Romanillos va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Allan Hay gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Esteban Guzmán Rosales va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Sagreño

Goles Goles

  • 164 Minuto 27 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en José Martín Losada marqués l'empat. Al minut 27 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 108 Minuto 56 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 56, en Chakir Moutwakil la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Héctor Cana Galindo que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al 74 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Sagreño augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Guillermo Rivas Prieto es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Oriol Remolà de Sagreño, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 28, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 de partit, Juan Mila Fuentes va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Héctor Cana Galindo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Héctor Cana Galindo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 15 (Lesión grave): Després de 15 minuts, Sagreño va veure com el seu jugador Pablo Sacedón havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Héctor Cana Galindo entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Àngel Ramon Alcina que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.