Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Betislibre (1371293) - los jugadores de futbol (1430662) » 413709510: T39/J7/X

Liga 413709510 Información oficial sobre el partido 413709510 en Hattrick

09.03.2013 14:15:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 7 / X.1408 (166663)

Betislibre Alineación oficial del equipo 'Betislibre' en el partido 3 - 4 los jugadores de futbol Alineación oficial del equipo 'los jugadores de futbol' en el partido
Moussa Salouhi (4') 1 - 0
Otger Salom (11') 2 - 0
2 - 1 Otxoko Iunibarbia (37')
Alejandro Salerno (43') 3 - 1
3 - 2 Oliver Boixadós (55')
3 - 3 Otxoko Iunibarbia (65')
3 - 4 Miguel Gil Redonda (89')
Betislibre Alineación oficial del equipo 'Betislibre' en el partido 3 - 4 los jugadores de futbol Alineación oficial del equipo 'los jugadores de futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Betislibre Alineación oficial del equipo 'Betislibre' en el partido 5 - 1 los jugadores de futbol Alineación oficial del equipo 'los jugadores de futbol' en el partido
Tiene mala suerte 5.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Betislibre

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Betislibre van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Moussa Salouhi va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 108 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 11, en Pedro César Vinayo la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Otger Salom que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Betislibre pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alejandro Salerno va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12, Liberto Zorita Muñoz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pablo Bronet va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alejandro Salerno per poc que no incrementa el marcador al minut 40. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pablo Bronet va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ur Aumategi es va comportar com un juvenil al minut 42 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 207 Minuto 76 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Xacomé Siota de Betislibre no va ser gol per ben poc.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88, Jesús Esparch arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Pedro César Vinayo quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xacomé Siota de Betislibre va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): El jugador de Betislibre Alejandro Salerno va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Anton Coscoll va entrar en el seu lloc.

los jugadores de futbol

Goles Goles

  • 150 Minuto 37 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Otxoko Iunibarbia va reduir les distàncies per al jugadores amb un bon llançament de falta al minut 37. 2 a 1 quedava al marcador.
  • 138 Minuto 55 (Gol evento especial extremo + rematador): En Iliyan Chervenski va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Oliver Boixadós la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 2 al marcador.
  • 164 Minuto 65 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Otxoko Iunibarbia va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de jugadores. A fi d'aconseguir el 3 - 4, van tocar-la en curt per tal que Miguel Gil Redonda xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Vador Puig-Serra de jugadores va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 10 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Julián Guzmán Puig, jugador de jugadores, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 10. Gregorio Calleja, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.