Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Naranjitos (775672) - Wildas (488465) » 413696348: T39/J7/X

Liga 413696348 Información oficial sobre el partido 413696348 en Hattrick

09.03.2013 14:15:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 7 / X.1173 (166428)

CD Naranjitos Alineación oficial del equipo 'CD Naranjitos' en el partido 4 - 2 Wildas Alineación oficial del equipo 'Wildas' en el partido
Cojoncio Villarjubín (19') 1 - 0
Francisco Raya (26') 2 - 0
Neftalí Cabrafiga (80') 3 - 0
3 - 1 Fernando Marsellés (83')
Juan Cistenas (89') 4 - 1
4 - 2 Ignacio Coll (89')
CD Naranjitos Alineación oficial del equipo 'CD Naranjitos' en el partido 4 - 2 Wildas Alineación oficial del equipo 'Wildas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
CD Naranjitos Alineación oficial del equipo 'CD Naranjitos' en el partido 6 - 1 Wildas Alineación oficial del equipo 'Wildas' en el partido
Tiene mala suerte 5.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Naranjitos

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 19 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Naranjitos. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Cojoncio Villarjubín xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Francisco Raya va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Naranjitos va augmentar la diferència quan Neftalí Cabrafiga no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Juan Cistenas, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El jugador local Francisco Raya per poc que no incrementa el marcador al minut 24. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Anicet Puget va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Óscar Montoro no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en David Fernández Bobadilla estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 6, Daniel Aguiar de Naranjitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Juan Cistenas de Naranjitos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): Després de 7 minuts jugats, Pablo Gárriz es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Neftalí Cabrafiga.
  • 090 Minuto 86 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 86 de partit, quan un jugador de Naranjitos, en Francisco Raya, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Wildas

Goles Goles

  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): Els jugadors de Wildas no defallien en cap moment. Producte d'això, en Fernando Marsellés va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 1.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Wildas van aconseguir el 4 - 2 que retallava diferències al minut 89 quan Ignacio Coll sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Wildas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Óscar Montoro va quedar-se sol davant el porter Miguel Orte, però aquest va poder aturar el xut.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en José Antonio Fort Aroca no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 305 Minuto 49 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Javier Vigil, en lloc de córrer, relliscava.