Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sebilla (1421883) - ESO QUE NO NOS MATA NOS HACE MAS FUERTES (440513) » 413692188: T39/J2/X

Liga 413692188 Información oficial sobre el partido 413692188 en Hattrick

02.02.2013 14:15:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 2 / X.1099 (166354)

sebilla Alineación oficial del equipo 'sebilla' en el partido 1 - 3 ESO QUE NO NOS MATA NOS HACE MAS FUERTES Alineación oficial del equipo 'ESO QUE NO NOS MATA NOS HACE MAS FUERTES' en el partido
0 - 1 Aldo Campoo (30')
0 - 2 Tim Imrich (34')
0 - 3 Aldo Campoo (79')
Jordi Sese (81') 1 - 3
sebilla Alineación oficial del equipo 'sebilla' en el partido 1 - 3 ESO QUE NO NOS MATA NOS HACE MAS FUERTES Alineación oficial del equipo 'ESO QUE NO NOS MATA NOS HACE MAS FUERTES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
sebilla Alineación oficial del equipo 'sebilla' en el partido 0 - 4 ESO QUE NO NOS MATA NOS HACE MAS FUERTES Alineación oficial del equipo 'ESO QUE NO NOS MATA NOS HACE MAS FUERTES' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sebilla

Goles Goles

  • 104 Minuto 81 (Gol de penalti): El públic de sebilla va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 81, va xiular un penal pels locals. Jordi Sese no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de sebilla va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jordi Sese, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Joan Marc Sentís de sebilla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santiago Mercadal.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 59 (Tirita (médico)): Jordi Sese va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de sebilla estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 095 Minuto 67 (Lesión): sebilla es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Víctor Rojas Sánchez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jesús Sáenz de Baranda al camp.

ESO QUE NO NOS MATA NOS HACE MAS FUERTES

Goles Goles

  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Sergio Zeballos va acabar en una passada genial cap al jugador de FUERTES Aldo Campoo, que va marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al 34 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a FUERTES augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Tim Imrich es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 136 Minuto 79 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Luis Eduardo Carbonell es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Aldo Campoo per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 79 passava a ser 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Tim Imrich, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 25 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Àlex Codarch va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Aldo Campoo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Aldo Campoo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, el FUERTES va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Valentín Agelet s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sergio Zeballos. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Àlex Codarch va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 80, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Saavedra de FUERTES amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valentín Agelet de FUERTES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar David Saavedra de FUERTES per doble groga al minut 83.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Tomás Filomena López va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Vasil Stoilov.