Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.AMBROSERO (991408) - el poblao (1415057) » 413690619: T39/J2/X

Liga 413690619 Información oficial sobre el partido 413690619 en Hattrick

02.02.2013 14:15:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 2 / X.1071 (166326)

C.D.AMBROSERO Alineación oficial del equipo 'C.D.AMBROSERO' en el partido 3 - 0 el poblao Alineación oficial del equipo 'el poblao' en el partido
Ramon Miret (14') 1 - 0
Melitón Rodríguez (39') 2 - 0
Óscar Guillot (47') 3 - 0
C.D.AMBROSERO Alineación oficial del equipo 'C.D.AMBROSERO' en el partido 3 - 0 el poblao Alineación oficial del equipo 'el poblao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D.AMBROSERO Alineación oficial del equipo 'C.D.AMBROSERO' en el partido 0 - 1 el poblao Alineación oficial del equipo 'el poblao' en el partido
Tiene bastante suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.AMBROSERO

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a C.D.AMBROSERO va ser Ramon Miret.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan C.D.AMBROSERO va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Melitón Rodríguez des de dins de l'àrea.
  • 105 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Josep Francesc Albareda va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Óscar Guillot va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. C.D.AMBROSERO posava el marcador 3 a 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83 en Mauro Lagunilla va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

el poblao

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Nikolay Yakimov va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Samuel Camuso.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): poblao va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 85 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del poblao van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Nikolay Yakimov, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Ernesto Costales de poblao va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Al minut 43, Javier Aranda de poblao es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 74 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 74 de partit, quan un jugador de poblao, en Lluís-Anton Coll, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.