Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palmaos (123319) - C.DNumancia de Soria (794771) » 413688415: T39/J10/X

Liga 413688415 Información oficial sobre el partido 413688415 en Hattrick

30.03.2013 14:15:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 10 / X.1031 (166286)

Palmaos Alineación oficial del equipo 'Palmaos' en el partido 3 - 2 C.DNumancia de Soria Alineación oficial del equipo 'C.DNumancia de Soria' en el partido
0 - 1 José Manuel Deles (13')
Jesús Miguel Castillejos (18') 1 - 1
Jesús Miguel Castillejos (38') 2 - 1
2 - 2 Luis Lizárraga (61')
Rafael Echáuz (85') 3 - 2
Palmaos Alineación oficial del equipo 'Palmaos' en el partido 3 - 2 C.DNumancia de Soria Alineación oficial del equipo 'C.DNumancia de Soria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Palmaos Alineación oficial del equipo 'Palmaos' en el partido 6 - 1 C.DNumancia de Soria Alineación oficial del equipo 'C.DNumancia de Soria' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palmaos

Goles Goles

  • 112 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 del partit, el jugador Jesús Miguel Castillejos de Palmaos va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Corria el minut 38 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jesús Miguel Castillejos, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 els aficionats van embogir quan en Rafael Echáuz va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Palmaos.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Krispin Igurrola del Palmaos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rafael Echáuz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fernando Toro. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fernando Toro va estar a punt d'acabar en gol al minut 83, però el porter visitant Stelvio Pangallo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Paúl Ramírez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Palmaos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Toni Ríos Martinez de Palmaos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Paúl Ramírez ocupà el lloc d'en Luis Enrique Rubio Torrecilla al 84 minuts, dos minuts després que el jugador de Palmaos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

C.DNumancia de Soria

Goles Goles

  • 138 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de José Ternera arribés a peus de José Manuel Deles, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a C.DNumancia el 0 - 1.
  • 163 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al minut 61 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Luis Lizárraga que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 29, quan en José Manuel Deles va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Lizárraga de C.DNumancia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.