Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletik Malindrus (1585706) - guerreros del infierno (48255) » 413677108: T39/J12/X

Liga 413677108 Información oficial sobre el partido 413677108 en Hattrick

13.04.2013 14:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 12 / X.829 (96912)

Athletik Malindrus Alineación oficial del equipo 'Athletik Malindrus' en el partido 0 - 2 guerreros del infierno Alineación oficial del equipo 'guerreros del infierno' en el partido
0 - 1 Plutarco Catandil (84')
0 - 2 Ernesto Sánchez-Bella (88')
Athletik Malindrus Alineación oficial del equipo 'Athletik Malindrus' en el partido 0 - 2 guerreros del infierno Alineación oficial del equipo 'guerreros del infierno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Athletik Malindrus Alineación oficial del equipo 'Athletik Malindrus' en el partido 2 - 2 guerreros del infierno Alineación oficial del equipo 'guerreros del infierno' en el partido
Tiene mala suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,1 % 33,0 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletik Malindrus

Goles Goles

  • 109 Minuto 84 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Kresal Adristegi es va complicar la vida al minut 84 intentant esquivar Plutarco Catandil en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del guerreros, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Malindrus va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Antón Fernández va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Itsusko Aiuriagerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Roíz de Malindrus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

guerreros del infierno

Goles Goles

  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Ernesto Sánchez-Bella va aprofitar un error defensiu al minut 88, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a guerreros.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ernesto Sánchez-Bella que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del guerreros que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Carlos Melero, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Jordi Torras va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Romà Bartrolich, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Adolfo Santa Cruz va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 86, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cibrán Brantuas de guerreros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eloi Espallargues.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Daniel Vázquez no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 305 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Jordi Torras va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.