Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cojos de mulatala (123697) - ALLROUND F:C (796666) » 413670244: T39/J4/X

Liga 413670244 Información oficial sobre el partido 413670244 en Hattrick

16.02.2013 14:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 4 / X.707 (96790)

cojos de mulatala Alineación oficial del equipo 'cojos de mulatala' en el partido 1 - 3 ALLROUND F:C Alineación oficial del equipo 'ALLROUND F:C' en el partido
Rutenio Ahuir (4') 1 - 0
1 - 1 Laratz Katabarren (19')
1 - 2 Miguel Alberto Torres (79')
1 - 3 Ander Dora (87')
cojos de mulatala Alineación oficial del equipo 'cojos de mulatala' en el partido 1 - 3 ALLROUND F:C Alineación oficial del equipo 'ALLROUND F:C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
cojos de mulatala Alineación oficial del equipo 'cojos de mulatala' en el partido 1 - 7 ALLROUND F:C Alineación oficial del equipo 'ALLROUND F:C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cojos de mulatala

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Corria el minut 4 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Rutenio Ahuir, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Eduardo Villacis al minut 8 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Raúl Camps va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): mulatala per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 36, quan Raúl Segón va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

ALLROUND F:C

Goles Goles

  • 162 Minuto 19 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 19, quan Laratz Katabarren va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 79, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Miguel Alberto Torres es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 184 Minuto 87 (Gol de penalti): ALLROUND va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Ander Dora va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 52 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Dacio Polo va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 52 de joc.
  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): ALLROUND va ser a punt de marcar al minut 56, quan el seu jugador Isaac Mora va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Laratz Katabarren que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del mulatala. La jugada d'estratègia del ALLROUND per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Laratz Katabarren va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.