Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

seixalviño (435609) - Pinc United (1460297) » 413667944: T39/J3/X

Liga 413667944 Información oficial sobre el partido 413667944 en Hattrick

09.02.2013 14:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 3 / X.666 (96749)

seixalviño Alineación oficial del equipo 'seixalviño' en el partido 2 - 2 Pinc United Alineación oficial del equipo 'Pinc United' en el partido
Òscar Cucarull (2') 1 - 0
1 - 1 Alejandro Giménez (81')
Pedro José Terán (83') 2 - 1
2 - 2 Carles Xavier Erola (85')
seixalviño Alineación oficial del equipo 'seixalviño' en el partido 2 - 2 Pinc United Alineación oficial del equipo 'Pinc United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
seixalviño Alineación oficial del equipo 'seixalviño' en el partido 0 - 3 Pinc United Alineación oficial del equipo 'Pinc United' en el partido
Tiene suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

seixalviño

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Pablo Vindel va anar directament als peus de Òscar Cucarull que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 els aficionats van embogir quan en Pedro José Terán va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de seixalviño.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de seixalviño va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José Ángel Valda, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Pinc United

Goles Goles

  • 164 Minuto 81 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Alejandro Giménez marqués l'empat. Al minut 81 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Carles Xavier Erola, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Francisco Silvera Mora va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Tiberiu Stoian va encarar al porter al 21, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 41, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ziti Landazabal va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Raúl Desportell des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Catulo Codeso.
  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Raúl Desportell s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Inhar Lertsunobia de United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 32 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Tiberiu Stoian, jugador de United, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 32. Raúl Desportell, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 090 Minuto 79 (Tirita): Passats 79 minuts de joc, en Màxim Padern de United va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.