Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

f.c. villaverde (777156) - chochito team (1461567) » 413662857: T39/J6/X

Liga 413662857 Información oficial sobre el partido 413662857 en Hattrick

02.03.2013 14:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 6 / X.575 (96658)

f.c. villaverde Alineación oficial del equipo 'f.c. villaverde' en el partido 1 - 2 chochito team Alineación oficial del equipo 'chochito team' en el partido
0 - 1 Gonzalo Soto Campo (20')
0 - 2 Faïssal Martadi (38')
Félix Vicente Español (63') 1 - 2
f.c. villaverde Alineación oficial del equipo 'f.c. villaverde' en el partido 1 - 2 chochito team Alineación oficial del equipo 'chochito team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
f.c. villaverde Alineación oficial del equipo 'f.c. villaverde' en el partido 2 - 1 chochito team Alineación oficial del equipo 'chochito team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,5 % 2,4 % 16,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f.c. villaverde

Goles Goles

  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 63, el villaverde va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Félix Vicente Español, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Raimundo Lombardero va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de villaverde la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de David Ganeroso hauria d'haver estat gol al minut 37 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): El jugador de villaverde Jesús Ortiz Manuel quasi va assolir l'empat al minut 74 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Enrique Valdemoro de villaverde va intentar batre la porteria rival al minut 79 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jesús Ortiz Manuel va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Ganeroso.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Federico de Santos de villaverde va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Chulián Lara Martínez de villaverde va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Luis Belzunces va prendre el seu rol al minut 34.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Al minut 83, Ariel García Sañudo de villaverde es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

chochito team

Goles Goles

  • 140 Minuto 20 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de chochito el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gonzalo Soto Campo va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de chochito eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 38, Faïssal Martadi va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 12 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Cálico Barrero-Valverde va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Alvarado García-Velasco.
  • 095 Minuto 36 (Lesión): El jugador de chochito Mario Ballester va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ramón Puig va entrar en el seu lloc.