Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Víctor's Team (47724) - San Satur (436320) » 413657102: T39/J9/X

Liga 413657102 Información oficial sobre el partido 413657102 en Hattrick

23.03.2013 14:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 9 / X.472 (96555)

Víctor's Team Alineación oficial del equipo 'Víctor's Team' en el partido 0 - 2 San Satur Alineación oficial del equipo 'San Satur' en el partido
0 - 1 Vicent Pujolriu (58')
0 - 2 Alberto Cárcamo (78')
Víctor's Team Alineación oficial del equipo 'Víctor's Team' en el partido 0 - 2 San Satur Alineación oficial del equipo 'San Satur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Víctor's Team Alineación oficial del equipo 'Víctor's Team' en el partido 3 - 0 San Satur Alineación oficial del equipo 'San Satur' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Víctor's Team

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Juan Camilo Fontalvo haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Víctors al minut 35.
  • 200 Minuto 86 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 86. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Enrique Escalzo la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Òscar Colom de Víctors es va guanyar la targeta groga merescudament.

San Satur

Goles Goles

  • 174 Minuto 58 (Gol de penalti): Satur va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Vicent Pujolriu va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Alberto Cárcamo va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Jesús Fernando Ulzurrún, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Víctors, però Alberto Cárcamo no va poder encertar el xut.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Satur va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alberto Cárcamo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Satur a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en George Grayson va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Al minut 40 en Juan Camilo Fontalvo va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Al minut 38, Cherardo Quijano de Satur es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.