Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bayern de Munchen (1459918) - epilepticos (1435295) » 413652841: T39/J8/X

Liga 413652841 Información oficial sobre el partido 413652841 en Hattrick

16.03.2013 14:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 8 / X.396 (96479)

Bayern de Munchen Alineación oficial del equipo 'Bayern de Munchen' en el partido 0 - 3 epilepticos Alineación oficial del equipo 'epilepticos' en el partido
0 - 1 Armando Falco (3')
0 - 2 Antonio Velasco Miranda (39')
0 - 3 Julio Rodríguez Marín (41')
Bayern de Munchen Alineación oficial del equipo 'Bayern de Munchen' en el partido 0 - 3 epilepticos Alineación oficial del equipo 'epilepticos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Bayern de Munchen Alineación oficial del equipo 'Bayern de Munchen' en el partido 3 - 3 epilepticos Alineación oficial del equipo 'epilepticos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,4 % 37,4 % 31,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayern de Munchen

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Diego Galeón no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Diogo Seara i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Munchen, però el xut de Conrad Mis va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Ricardo Montero de Munchen es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 78, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En César Arboleya es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Olmedo Ramos de Munchen es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 51 (Lesión leve): En Òscar Pareras de Munchen va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Pedro Quintanal va prendre el seu rol al minut 51.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En César Arboleya maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

epilepticos

Goles Goles

  • 174 Minuto 3 (Gol de penalti): Armando Falco va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 3 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 39 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de epilepticos. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Antonio Velasco Miranda xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 137 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Sergio Valderrábano la va convertir en gol amb un remat de cap en Julio Rodríguez Marín tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 41 el marcador es va actualitzar: 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del epilepticos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Guillermo Estanga, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): epilepticos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Raúl Gómez va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Serafín Plaza Sánchez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alfonso Planas, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 207 Minuto 79 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Julio Rodríguez Marín va enviar un xut des de 40 metres al minut 79, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Folke Bartelt de epilepticos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Antonio Velasco Miranda de epilepticos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 29 (Evento clima: sol, OK técnico): Raúl Gómez semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Guillermo Estanga va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.