Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

adrian c.f (117885) - equipo esperanza (435896) » 413646738: T39/J8/X

Liga 413646738 Información oficial sobre el partido 413646738 en Hattrick

16.03.2013 14:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 8 / X.287 (96370)

adrian c.f Alineación oficial del equipo 'adrian c.f' en el partido 3 - 1 equipo esperanza Alineación oficial del equipo 'equipo esperanza' en el partido
0 - 1 Arsenio Velicia (14')
Rafael Manuel de León (28') 1 - 1
Mihail-Dan Angheluţ (43') 2 - 1
Pau Pardo (73') 3 - 1
adrian c.f Alineación oficial del equipo 'adrian c.f' en el partido 3 - 1 equipo esperanza Alineación oficial del equipo 'equipo esperanza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
adrian c.f Alineación oficial del equipo 'adrian c.f' en el partido 3 - 0 equipo esperanza Alineación oficial del equipo 'equipo esperanza' en el partido
Tiene un resultado normal 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

adrian c.f

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del adrian van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Rafael Manuel de León va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 43, Zelai Urdiñena va pentinar un córner cap al segon pal que Mihail-Dan Angheluţ va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pau Pardo va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jon Ituño hauria d'haver estat gol al minut 27 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mihail-Dan Angheluţ va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Daniel Izco va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de adrian a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jesús Rausell va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, Jesús Rausell gairebé va marcar per a adrian des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jon Ituño de adrian es va guanyar la targeta groga merescudament.

equipo esperanza

Goles Goles

  • 105 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Arsenio Velicia rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Julio Grueso, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 36 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el esperanza sortien al contraatac. La falta llançada per Mariano Danus va sortir força alta sense massa perill.

Lesiones Lesiones