Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ajax de Alella (123487) - La ira kjata (47647) » 413645373: T39/J3/X

Liga 413645373 Información oficial sobre el partido 413645373 en Hattrick

09.02.2013 14:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 3 / X.263 (96346)

Ajax de Alella Alineación oficial del equipo 'Ajax de Alella' en el partido 1 - 2 La ira kjata Alineación oficial del equipo 'La ira kjata' en el partido
0 - 1 Karlo Legarretaetxebarria (33')
廖 (Liao) 英贤 (Yingxian) (50') 1 - 1
1 - 2 Jesús Cherta (69')
Ajax de Alella Alineación oficial del equipo 'Ajax de Alella' en el partido 1 - 2 La ira kjata Alineación oficial del equipo 'La ira kjata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Ajax de Alella Alineación oficial del equipo 'Ajax de Alella' en el partido 1 - 6 La ira kjata Alineación oficial del equipo 'La ira kjata' en el partido
Tiene un resultado normal 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ajax de Alella

Goles Goles

  • 114 Minuto 50 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 50. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en 廖 (Liao) 英贤 (Yingxian) va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30, 肖 (Xiao) 其彬 (Qibin) arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Juan Luis Albiñana va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En 肖 (Xiao) 其彬 (Qibin) es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Luis Albiñana de Alella la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

La ira kjata

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Karlo Legarretaetxebarria va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 69 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 69, quan Jesús Cherta va posar els visitants kjata per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del kjata van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Zacarías Lazo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Jesús Cherta de kjata, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 26, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 236 Minuto 50 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Augusto Nora va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Pedro Barruso va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 64, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Juan Luis Mateos Cabeza va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Alfredo Rivas Prieto va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 70, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Barruso de kjata va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 76 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Alfredo Rivas Prieto va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Juan Antonio Agóitiz.