Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D Puertollano (798405) - La Faria United (1414696) » 413645308: T39/J1/X

Liga 413645308 Información oficial sobre el partido 413645308 en Hattrick

26.01.2013 14:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 1 / X.262 (96345)

C.D Puertollano Alineación oficial del equipo 'C.D Puertollano' en el partido 4 - 5 La Faria United Alineación oficial del equipo 'La Faria United' en el partido
Ignacio Sánchez (3') 1 - 0
1 - 1 Simón Turza (6')
1 - 2 Estebe Larrea (24')
Valiente Fraguas (25') 2 - 2
2 - 3 Simón Turza (40')
2 - 4 Igeldo Baztantxuri (42')
Enrique Montilla (47') 3 - 4
3 - 5 Estebe Larrea (80')
Valiente Fraguas (84') 4 - 5
C.D Puertollano Alineación oficial del equipo 'C.D Puertollano' en el partido 4 - 5 La Faria United Alineación oficial del equipo 'La Faria United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
C.D Puertollano Alineación oficial del equipo 'C.D Puertollano' en el partido 6 - 3 La Faria United Alineación oficial del equipo 'La Faria United' en el partido
Tiene mala suerte 5.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,8 % 7,4 % 21,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D Puertollano

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 3 gràcies a la jugada de Ignacio Sánchez, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): Els jugadors del Puertollano amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 25, deixant Valiente Fraguas en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 102 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Enrique Montilla de Puertollano va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 3 - 4.
  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Puertollano va reduir el marcador al minut 84 a 4 - 5 quan Valiente Fraguas va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Amadeu Hernando no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Marcel Lorente estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valiente Fraguas de Puertollano va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enrique Montilla.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 56, Lázaro Brea de Puertollano va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fermín Daniel Rueda Mañeru es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Al minut 39, Ignacio Sánchez de Puertollano es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 62 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Fermín Daniel Rueda Mañeru. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

La Faria United

Goles Goles

  • 163 Minuto 6 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 6 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Simón Turza marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Passats 24 minuts de partit, United es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Estebe Larrea es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a United prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Simón Turza.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Igeldo Baztantxuri de United va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 42. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 80 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de United. A fi d'aconseguir el 3 - 5, van tocar-la en curt per tal que Estebe Larrea xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Rafa Samperio de United va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Igeldo Baztantxuri al minut 15 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Lotfi Bounouar quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Petiri Larrinagabe, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafa Samperio de United es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pelaxio Golin de United la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.