Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fumetas Team (125205) - Geri Sporting F.C. (772371) » 413644726: T39/J9/X

Liga 413644726 Información oficial sobre el partido 413644726 en Hattrick

23.03.2013 14:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 9 / X.251 (96334)

Fumetas Team Alineación oficial del equipo 'Fumetas Team' en el partido 1 - 2 Geri Sporting F.C. Alineación oficial del equipo 'Geri Sporting F.C.' en el partido
0 - 1 Alberto Roldán Gaona (33')
0 - 2 Carles Ruscalleda (55')
Mikel Toledotxipi (69') 1 - 2
Fumetas Team Alineación oficial del equipo 'Fumetas Team' en el partido 1 - 2 Geri Sporting F.C. Alineación oficial del equipo 'Geri Sporting F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Fumetas Team Alineación oficial del equipo 'Fumetas Team' en el partido 5 - 1 Geri Sporting F.C. Alineación oficial del equipo 'Geri Sporting F.C.' en el partido
Es un cenizo 4.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fumetas Team

Goles Goles

  • 103 Minuto 69 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Fumetas per la dreta va donar com a resultat un gol de Mikel Toledotxipi al minut 69 que reduïa la distància a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Luis Beltrán va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Fumetas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Fumetas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 32 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Luis Beltrán ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 216 Minuto 41 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 41 en Mikel Toledotxipi ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Juan Lapeira Lizarra el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raúl Dorca de Fumetas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Geri Sporting F.C.

Goles Goles

  • 136 Minuto 33 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Jaime Salinas encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Alberto Roldán Gaona anotar per a Sporting el 0 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Carles Ruscalleda va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Paco Ferráez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Noé Vellisca estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Carles Ruscalleda es va quedar sol davant del porter, al minut 35. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Raúl López Díez, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 65 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Sporting va quedar sense poder incrementar el seu marcador.